Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 42

INSTALLATION PROBLEM!!!!

This is a discussion on INSTALLATION PROBLEM!!!! within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; It works if you make sure that the volume name on the run disk is "GEO11EU"...

  1. #31
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    MapPoint 2004 Europe Run Disk Install Problem

    It works if you make sure that the volume name on the run disk is "GEO11EU"

  2. #32
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

  3. #33
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137
    shut up, TortugusRex!

    it worked.

  4. #34
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Help

    Hey guys i just downloaded Ms Streets and trips 2004 (i dunno if that is the same as MapPoint). I got it in 2 seperate folders one labeled CD1 which contains:
    1. Setup_ST.exe
    2. cd1run.exe
    3. Setup_STini
    4. AUTORUN.INF
    5. Pstreets folder
    6. Streets Folder
    The other folder is labeled GEO11NA and contains:
    1. cd2run.exe
    2. AUTORUN.INF
    3. Pstreets folder
    4. Streets Folder
    When i try and do setup from the first folder it tells me i need to use an administrative installation. When i followed instructions to do one it would begin the installation and then just say the installer was interrupted and close. Any suggestions or ideas would be greatly appreciated, Thanks
    Aryeh

  5. #35
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Re: run disk Volume name???

    and the first one ? Witch is the volume label?

  6. #36
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

  7. #37
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137
    I had complited administrative installation, but after all it still request for it.
    What can I do???
    Helen.

  8. #38
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    My observation

    Quote Originally Posted by Helen
    I had complited administrative installation, but after all it still request for it.
    What can I do???
    Helen.
    Hi Helen,
    When I had a similar problem, i observed that it was failing while installing administrative installation because it was not able to locate some of the data files which are part of the second CD. These data files were: USA_CD, USARoads.DAT, USARoute.NDX
    My suggestion would be move the contents of both the CDs to a sinlge folder. Make sure that you copy the contents to respective folders before begining installation. This worked for me

    Thanks

  9. #39
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Re: My observation

    whoever that was that replied to helen I Thank You. your observation worked for me also


    Quote Originally Posted by Uday Hegde
    Quote Originally Posted by Helen
    I had complited administrative installation, but after all it still request for it.
    What can I do???
    Helen.
    Hi Helen,
    When I had a similar problem, i observed that it was failing while installing administrative installation because it was not able to locate some of the data files which are part of the second CD. These data files were: USA_CD, USARoads.DAT, USARoute.NDX
    My suggestion would be move the contents of both the CDs to a sinlge folder. Make sure that you copy the contents to respective folders before begining installation. This worked for me

    Thanks

  10. #40
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137
    Burning MapPoint 2004 with the cd1 label: GEO9NA and the CD2 label: GEO11NA fixed the network install problem for me. Thanks for the tips. I looked all afternoon today for it.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mappoint 2004 USA installation problem
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-2005, 10:55 AM
  2. Installation problem.
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2004, 07:36 AM
  3. administrative installation
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2004, 10:45 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-15-2004, 06:46 PM
  5. administrative installation!!
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2003, 10:36 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27