Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 4 of 4

Mappoint 2004 ActiveX Delphi 2005 How to add a Polyline

This is a discussion on Mappoint 2004 ActiveX Delphi 2005 How to add a Polyline within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; Dear all, i got a problem drawing a polyline on a map using Delphi 2005 and the ActiveX control from ...

  1. #1
    it-fraggel is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2

    Mappoint 2004 ActiveX Delphi 2005 How to add a Polyline

    Dear all,
    i got a problem drawing a polyline on a map using Delphi 2005 and the ActiveX control from mappoint 2004.

    I must give a array of locations to ..Shapes.addPolyline(myArray) to draw the way out of a GPS Data log.

    The Parameter is shown as OleVariant, so i prepared a aLocations : array [0..100] of Location, fill it up with Locations and then i try to call the function ..Shapes.addPolyline(VarArrayRef(aLocations);

    But it throughs an error.

    Can anybody help me?

    Thanks and Cheers,

    It-Fraggel

  2. #2
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433

  3. #3
    it-fraggel is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2
    Hi,

    first thanks for your effort. It was a typeconflict error message at runtime. At least i found the root cause. I defined a array [0..100] but only [0.99] where filled up. At that time when i call the add of the polyline the error was thrown. No it's working fine.

    Thanks,
    Ingo

  4. #4
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433
    Hi,

    thanks for feedback.

    I defined a array [0..100] but only [0.99] where filled up.
    Probably this is due to the fact that Mappoint's indexes are starting from 1 instead of zero. this is very confusing but I'm starting to get used to it I'm not sure wy they did that....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Got Mappoint ActiveX working in Delphi 5
    By lynx in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-08-2010, 04:55 PM
  2. MapPoint 2004 and Visual Studio 2005 Runtime error
    By tizer001 in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2006, 10:51 AM
  3. Street detail - Streets/Trips 2005 versus MapPoint 2004
    By tmtemple in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2005, 08:32 AM
  4. MapPoint 2004 updated from Autoroute 2005
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2005, 05:49 AM
  5. MapPoint ActiveX Wrapper for Delphi 5/7
    By Anonymous in forum News and Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 11-18-2003, 10:15 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66