Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 3 of 3

Registry issues with MapPoint 2002

This is a discussion on Registry issues with MapPoint 2002 within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; I had installed and used MapPoint 2002 for several months. Then yesterday when I tried to launch the program, I ...

  1. #1
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Registry issues with MapPoint 2002

    I had installed and used MapPoint 2002 for several months. Then yesterday when I tried to launch the program, I received a pop-up window that said the registry files hadn't been copied right and to run Setup from the same location. I tried that, it didn't work; got the same message. I uninstalled the whole program and then reinstalled it from scratch -- still the same message. What is my problem and what can I do to fix it?

  2. #2
    John Meyer's Avatar
    John Meyer is offline Senior Member Blue Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    478
    Elaine,

    First I would say make sure you back up any important files on this computer. For the registry problem you describe to crop up out of nowhere is a little strange and who knows...

    Did you install all files (so that you don't need the CD in?)

    One thing you can try is uninstall again, reboot, search thru the registry for mappoint entries. Something must be getting left in the registry based on what you have described.

  3. #3
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    MapPoint 2002 Registry Issues

    Quote Originally Posted by k3usr
    Elaine,

    First I would say make sure you back up any important files on this computer. For the registry problem you describe to crop up out of nowhere is a little strange and who knows...

    Did you install all files (so that you don't need the CD in?)

    One thing you can try is uninstall again, reboot, search thru the registry for mappoint entries. Something must be getting left in the registry based on what you have described.
    John, thanks for your input. Actually, that is what I did. I felt that some little thing was probably still there, and I may have overlooked it when viewing the Registry entries, but I couldn't find anything after I had uninstalled the program. Granted I'm not experienced enough to know if there is a "hidden" or obtuse entry that isn't easily recognizable as a MapPoint entry. I also tried System Restore but it still doesn't work.
    [/list]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Registry settings not copied properly...What?
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2008, 04:56 AM
  2. MapPoint 2004 Performance Issues (c++)
    By nicolas in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2006, 07:51 AM
  3. Installation ISSUES. PLZZZZZZZZ HELP
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2005, 02:40 PM
  4. option strict on issues
    By starbuck in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2004, 05:36 AM
  5. CSV importing issues
    By SideStep in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2003, 02:02 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83