Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 6 of 6

Registry settings not copied properly...What?

This is a discussion on Registry settings not copied properly...What? within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; MapPoint 2002 was working just fine on my XP system until recently, when --for some inexplicable reason -- I received ...

  1. #1
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Registry settings not copied properly...What?

    MapPoint 2002 was working just fine on my XP system until recently, when --for some inexplicable reason -- I received this error message: "Your registry settigns for this application were not copied properly. To correct these settings, run Setup again for this application from the location where you originally installed it."

    I tried that without success. Then I reinstalled the program from the original CD, but the same message reappeared.

    Anyone know what this is all about?

  2. #2
    JasonMK is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5

    Re: Registry settings not copied properly...What?

    Six year old post, with no replies, ironically this is the exact problem that sent me searching through this forum today. I recently swicthed from Sreets & Trips 2006 to Mappoint 2009, and even though I have uninstalled S&T the 3rd party program that is linked to Mappoint gives me the same registry error. I've tried uninstalling and reinstalling in every configuartion with no luck.

  3. #3
    Winwaed's Avatar
    Winwaed is offline Mapping-Tools.com Black Belt
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Irving,Texas
    Posts
    1,859
    Blog Entries
    60

    Re: Registry settings not copied properly...What?

    Does MapPoint work without the third party application?

    (it might be the third party program that is producing your error)


    Richard
    Winwaed Software Technology LLC
    http://www.winwaed.com
    See http://www.mapping-tools.com for MapPoint Tools

  4. #4
    chiflado007 is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Re: Registry settings not copied properly...What?

    I was having the same problem and got here too. Had not been finding any answers. I ended up opening the Mappoint folder in "Program Files" right click the Mappoint exe and opened as administrator and it worked. Still trying to figure out how we can open it without using this method.

  5. #5
    JasonMK is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5

    Re: Registry settings not copied properly...What?

    Quote Originally Posted by Winwaed View Post
    Does MapPoint work without the third party application?

    (it might be the third party program that is producing your error)


    Richard
    They both work independant of each other. I finally uninstalled both, removed all (DOZENS!) of registry settings left behind pointing to eaither program and finally got the error message to go away. This was the error message:

  6. #6
    Marvin Hlavac is offline Senior Member Blue Belt
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    189

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mappoint Settings
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2005, 03:24 PM
  2. How to properly close mappoint control
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2005, 08:05 AM
  3. save / restore map settings
    By Wilfried in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2005, 09:06 AM
  4. Data not updating properly in MapPoint
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2003, 03:22 PM
  5. Registry issues with MapPoint 2002
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-2002, 07:03 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83