Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 3 of 3

"Show Info" not showing!

This is a discussion on "Show Info" not showing! within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; I have linked to a SQL data utilizing a UDL. All are working except for one table. It currently will ...

  1. #1
    smogerp is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3

    "Show Info" not showing!

    I have linked to a SQL data utilizing a UDL.

    All are working except for one table. It currently will not show the information when you right click and select "Show Information". If I select a different group of information and do the "Show Information", then both balloon windows appear. For the first one and the second one.

    The table I am having issues with is 4700 records. Could the number of records it has have any impact? Could the amount of data for each record have any impact? (have a memo field set to 1000 characters in the table).

    I also tried doing a "Show Information" on one Agency and the information on a different Agency showed up. Not sure what that was all about.

    Any help will greatly be appreciated.

    Thanks!

    Phill

  2. #2
    smogerp is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3

    Smaller amount of data

    I have been playing with the data.

    I deleted all but one states worth of data. I am down from 5000 records to 72. The "Show Information" seems to be working.

    Is there a limit to the number of characters a record or a PushPin set of data can contain? If so, what is that limit.

    Is there a way to index the records in the dataset?

    Thanks!

    Phill

  3. #3
    smogerp is offline Junior Member White Belt
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    3

    SQL table did not contain a key.

    I changed the key on the temp table that is created for MapPoint and it appears that it is working.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Exporting the "show or hide places"
    By jhoffend in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2007, 01:43 PM
  2. Exporting "located" data points to excel
    By Jonboy in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2005, 09:25 AM
  3. How can I open "Show or Hide places" in program
    By Chester in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2004, 09:12 PM
  4. How to disable the "show the data by" function
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2004, 10:00 AM
  5. Do I need "Autoroute Europe", if I install "M
    By bigtail in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2004, 12:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25