Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 6 of 6

VB Problem

This is a discussion on VB Problem within the MapPoint Desktop Discussion forums, part of the Map Forums category; I have lost access to my vb components and do not know how to fix it. My existing projects won't ...

  1. #1
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    VB Problem

    I have lost access to my vb components and do not know how to fix it. My existing projects won't load and give the same Visual Basic system error message
    &H80004002(-2147467262) No such interface supported.

    So I've lost access to my MapPoint component!
    If someone can help me I'd very much appreciate it.

  2. #2
    John Meyer's Avatar
    John Meyer is offline Senior Member Blue Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    478
    Does mappoint still work interactively? Either way you could try to re-install mappoint.

  3. #3
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Lost components

    MapPoint still works interactively. And the MapPoint Control ocx file is in the MapPoint Directory.

  4. #4
    John Meyer's Avatar
    John Meyer is offline Senior Member Blue Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    478
    If you start a new project and add the mappoint control do you get the same errors? If not I would remove the control from an existing project and add it back. If this doesnot work I would try re-installing mappoint (can't hurt to try) Another thing to try is to open your project on another workstation that has vb and mappoint.

  5. #5
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    VB Problem

    New or old project same system error. I might reinstall MP but I cannot get ANY components. Accessing the Components menu item produces the system error. I have reinstalled vb twice. I think it may be an NT problem.
    I have reinstalled the NT service pack but no luck.

  6. #6
    Anonymous is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,137

    Problem fixed!

    A dll file got damaged during the system crash. Now fixed. :P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83