Welcome to MapForums!

Register, sign in, or use Facebook Connect above to join in and participate in the forum.

When you are signed in, this message, the ads in this row, and the red-underlined link ads all go away.

Subscribe to receive our newsletter.
Subscribe Unsubscribe
Results 1 to 4 of 4

Web service installing problems

This is a discussion on Web service installing problems within the Bing Maps and MapPoint Web Service forums, part of the Map Forums category; Hi, I installed the Web service SDK. The installation folder only has a 'samples' and 'help' folder. Tryed some of ...

  1. #1
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433

    Web service installing problems

    Hi,

    I installed the Web service SDK. The installation folder only has a 'samples' and 'help' folder. Tryed some of the samples, but there are classes and files missing.

    I found this on a FAQ on Microsoft site:

    Once users have registered the MapPoint Web Service Web Services Description Language (WSDL) with their Visual Studio Solution, Visual Studio .NET automatically generates the methods and classes for the MapPoint Web Service.

    Nice But how do I register this WSDL, what is it and where is it? I found a Wsdl.exe command line tool in the .NET SDK folder, but running it specifieing the path where I installed the SDK produces only a bunch of errors.

    Clearly I'm missing something, but what ?

  2. #2
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433
    Hi,

    I found http://staging.mappoint.net/standard-30/mappoint.wsdl that should be add as web reference.

    It seems that if I add it to the sample projects (needed for both C# and VB
    samples), then it complains it already exists. But if I add it anyway then I
    can compile.

    So I think I have been started

  3. #3
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433
    Hi,

    Still something is wrong. I thought to try first some of the sample applications. The ClickToCenter was working fine.

    But I tryed several others and there I always get the error 'MapPointService not found'. So it seems I'm still lost

    Any ideas ?

  4. #4
    Wilfried is offline Senior Member Black Belt
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    2,433

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems Installing Spatial Data Importer COM Add-In
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2012, 04:41 PM
  2. Installing on a W2K advanced server problem
    By salvation29 in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2004, 10:24 AM
  3. probs installing
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2003, 05:50 AM
  4. Installing Mappoint
    By Anonymous in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2003, 06:04 PM
  5. Installing Mappoint 2002
    By Mikey49 in forum MapPoint Desktop Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2003, 11:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96